Professionel

Dette afsnit henvender sig til de professionelle, dvs til dem der arbejder med rum og rumvirkning med særlig fokus på den akustiske kvalitet, fx i teatre, koncertsale, lydstudier mm. Altså dér hvor akustikken er af afgørende betydning for det færdige resultat.

Arkitekt og designer: hvordan lyder designet?

 
Som rådgiver i akustisk design samarbejder jeg ofte med arkitekter og designere  –  gerne tidligt i designprocessen. På denne måde kommer funktion, æstetik og akustik til at gå op i en højere enhed.
 

Æstetisk akustik

 
Ved at være en del af projektet tidligt i processen kan jeg sikre, at de akustiske indretninger falder i tråd med de designmæssige idéer om former og materialer. Jeg har stor erfaring med ”usynlig” akustik, og så har jeg et meget omfattende og ajourført materialekendskab, der sikrer en kompetent rådgivning uanset bygningstypen.
 
Jeg deltager gerne i designprocessen både i restaureringsopgaver, ved nybyggeri, og når bygninger eller rum skal reatureres og fx indrettes til nye formål.
 
Ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan akustisk design og bygningsdesign kan komplementere hinanden, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon
+45 20 12 50 09, eller via formularen herunder.
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Beskriv opgaven:
 
Referencer
Artikler
Om Voetmann
Kontakt mig her
Voetmann Akustik
Forhåbningsholms Allé 2
1904 Frederiksberg C
Telefon: +45 20 12 50 09
E-mail: jvoetmann@mail.dk
CVR: 57064455
Voetmann Akustik | Forhåbningsholms Allé 2 | 1904 Frederiksberg C | Tlf.: +45 20 12 50 09