Privat

Rummets akustik handler i første omgang om efterklangen, som  skal være tilapasset rummet og rummets anvendelse. Derfor handler akustikforbedring ofte om at sænke efterklangstiden i rummet ved at tilføje lydabsorberende materialer i loft og ofte også på vægge.
 
Du behøver ikke være et særligt sensitivt menneske for at opleve en fejlslagen akustik som meget tydelig. Den for lange efterklangstid i bassen kan medføre indre stress sammen med det forøgede støjniveau, der igen kan øge din irritabilitet og i sidste ende påvirke familielivet negativt. 
 
I privat regi fortælles ofte om middage, der opleves som dybt forstyrrede pga. urolige børn og støj og forældre, der skælder ud på deres børn. Vær altså opmærksom på, at dette ikke nødvendigvis skyldes det, børnene faktisk gør, eller at du har haft en hård dag på jobbet. Faktisk kan årsagen vise sig, helt simpelt, at være dårlig akustik. 
 
Læs mere her om dårlig akustik i moderne arkitektur.
 
Den minimalistiske indretningstendens med rene linjer, hårde overflader og store åbne planløsninger, der i dag præger mange danske hjem, er direkte årsag til mange af de akustikproblemer, jeg bliver tilkaldt for at rådgive om. De mange hårde flader fra fx corian bordplader, bare trægulve, metalmøbler og så videre reflekterer lyden og kan fremkalde et indre, psykisk kaos for dem, der opholder sig i rummet.
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon
+45 20 12 50 09, eller via formularen herunder.
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Beskriv opgaven:
 
Referencer
Artikler
Om Voetmann
Kontakt mig her
Voetmann Akustik
Forhåbningsholms Allé 2
1904 Frederiksberg C
Telefon: +45 20 12 50 09
E-mail: jvoetmann@mail.dk
CVR: 57064455
Voetmann Akustik | Forhåbningsholms Allé 2 | 1904 Frederiksberg C | Tlf.: +45 20 12 50 09