Akustikrådgivning til virksomheder og private

Akustikken i et rum er i høj grad med til at afgøre, hvilken oplevelse, man har af at være i det – på godt og ondt.
 
Lige så behageligt, det er at opholde sig i et rum med god akustik – så meget, at man ofte ikke skænker akustikken en tanke – lige så forstyrrende kan det være at forsøge at føre en samtale i et rum, der har lang efterklangstid, så det føles som om, at rummet runger for hvert et ord, der bliver ytret.
 
Faktisk kan dårlig akustik være direkte årsag til et ubehageligt indeklima på kontorer, i hjemmet eller i offentlige rum, fordi støjgenerne kan opleves som koncentrationsforringende, stressende og ubehagelige – og selvfølgelig vil man gerne undgå en sådan oplevelse, hvad enten det er i hjemmets trygge rammer, på arbejdspladsen, i institutionen eller andre steder, hvor mennesker samles.
 
Jeg har gennem en lang årrække specialisteret mig i akustikrådgivning til privatpersoner og virksomheder, ligesom jeg underviser i akustik i ind- og udland. Hvad enten du er designer, bygherre, arkitekt, husejer eller noget helt femte, hjælper jeg dig med akustisk rådgivning efter dit behov.

Akustikrådgivning med æstetikken for øje

 
En ting er den akustiske oplevelse af et rum – noget andet er det æstetiske indtryk, man får, når man befinder sig i det.
 
I min akustiske rådgivning tager jeg både højde for det funktionelle aspekt i akustikløsningen og i høj grad også for de designmæssige elementer, idet et vellykket resultat er sammensmeltningen af de to.
 
Det betyder, at jeg både gør mig i mere eller mindre usynlige akustikløsninger, som bliver en integreret del af rummet lige så vel som de iøjnefaldende akustikdesigns, der giver en unik oplevelse af rummets helhedsindtryk.

Uvildig og objektiv akustikrådgivning

 
Og hvad betyder det så for dig?
 
Først og fremmest betyder uvildig akustikrådgivning, at jeg ikke er ”farvet” af samarbejder med specifikke producenter og leverandører, og på den måde får du altid rådgivning, der tager udgangspunkt i dine behov frem for en skjult salgsagenda.
 
Dernæst betyder det objektive aspekt i min akustikrådgivning, at jeg går til opgaven med et blankt lærred, så at sige. Hos mig er der ingen designpræferencer, forudindtagede meninger eller deslige.
 
Kort sagt er ”plejer” død og pladsen erstattet med akustikløsninger, der smelter sammen med det øvrige miljø og visionen for rummets endelige funktion, udtryk og formål.

Vil du høre mere om akustiskrådgivning hos Voetmann Akustik?

 
I så fald er du meget velkommen til at kontakte mig enten ved at ringe på telefon 20 12 5009 eller ved at sende en besked via min kontaktformular. Det er naturligvis helt uforpligtende.
Mere om Jan Voetmann
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon
+45 20 12 50 09, eller via formularen herunder.
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Beskriv opgaven:
 
Referencer
Artikler
Om Voetmann
Kontakt mig her
Voetmann Akustik
Forhåbningsholms Allé 2
1904 Frederiksberg C
Telefon: +45 20 12 50 09
E-mail: jvoetmann@mail.dk
CVR: 57064455
Voetmann Akustik | Forhåbningsholms Allé 2 | 1904 Frederiksberg C | Tlf.: +45 20 12 50 09